Vicoustic dobiva Certifikat kvalitete zraka u zatvorenom prostoru za linije akustičkih panela i kabina: VicBooth, VMT, VicOffice i VicPattern Ultra

VICOUSTIC NOVOSTI

31.03.2022.

Linije VicBooth, VMT, VicOffice i VicPattern Ultra postižu certifikat kvalitete zraka u zatvorenom prostoru

Portugalski proizvođač akustičkih rješenja - Vicoustic – dobio je Indoor Advantage™ Gold certifikat za kabine VicBooth, VMT liniju panela, VicOffice liniju uredskih apsorbera i akustičke panele VicPattern Ultra, što znači da su to vrhunska rješenja za održive projekte i sustave ocjenjivanja zelene gradnje.

Tvrtka SCS Global Services za usluge ekološkog certificiranja završila je procjenu primjenjivosti Indoor Advantage™ Gold certifikata za Vicousticove akustičke panele i akustičke kabine proizvedene u Portugalu. Nakon detaljnog ispitivanja emisija proizvoda, glavni revizor je utvrdio usklađenost sa Standardom izvedbe kvalitete zraka u zatvorenom prostoru (Indoor Air Quality Performance Standard).

 

VicBooth osvaja zlato u klasi namještaja

VicBooth je certificiran za Indoor Advantage™ Gold Furniture, što znači da zadovoljava Standard emisija namještaja (Furniture Emissions Standard) koji se preporučuje za parametre otvorenog plana i privatne uredske radne stanice.

 

 

VMT, VicOffice i VicPattern osvojili su zlato kao građevinski materijali

Vicousticova VMT linija, Cinema VMT, VicOffice i VicPattern Ultra akustički paneli certificirani su za Indoor Advantage™ Gold Building Materials, što znači da su u skladu sa standardom preporučenim za školske učionice i privatne urede.

Paneli su izmjereni po koncentraciji ukupnih hlapljivih organskih spojeva, registrirajući manje od 0,5 mg/m3.

 

 

Akustički paneli certificirani za građevinske materijale uključuju:

/ Obitelj VMT proizvedenu od VicPET vune:

    / Flat Panel VMT i PET

    / Vixagon VMT

    / VicWallpaper VMT

    / GEN_VMT zidni i viseći paneli

    / ViCloud VMT Flat i 3D

    / Suspended Baffle VMT 3D i PET

    / Linija Cinema VMT: Cinema Piano, Forte i Fortissimo

    / Mega Bass Trap VMT

 

/ Linija VicOffice:

    / Desk Top, Desk Lat, Suspended Divider, Wall Divider i Cloud paneli

 

/ Obitelj VicPattern Ultra:

    / Symmetric, Reflex, Lotus, Lis, Lilly i Triangle

 

 

Certificirani proizvodi za certificirane projekte zelene gradnje

S ovim certifikatima, Vicoustic proizvodi odsad pružaju doprinos bodovima u LEED, WELL, RESET, BREAM i drugim sustavima ocjenjivanja zelene gradnje. Proizvodi koji imaju Indoor Advantage Gold certifikat pomažu zgradama u postizanju i održavanju bolje kvalitete zraka u zatvorenim prostorima pa dobivaju najveću pozornost arhitekata i dizajnera.

U doba zelenih i ekološki prihvatljivih rješenja, Vicoustic nastavlja s inovacijama, slijedeći svoj moto: Usavršavanje akustike na održiv način.

 

 

O tvrtki SCS Global Services

Osnovan 1984., SCS Global Services je globalni lider u provjeravanju ekoloških i održivih standarda, certifikaciji, reviziji, testiranju i razvoju standarda. Njegovi programi obuhvaćaju niz industrija, prepoznajući postignuća u ublažavanju klimatskih promjena, zelenoj gradnji, proizvodnji proizvoda, hrani i poljoprivredi, šumarstvu, potrošačkim proizvodima i još mnogo toga. Sa sjedištem u Emeryvilleu, Kalifornija, SCS Global Services ima predstavnike i podružnice diljem Amerike, Azije/Pacifika, Europe i Afrike. Njegova široka mreža revizora su stručnjaci u svojim područjima, a tvrtka je pouzdan partner tvrtkama, agencijama i zagovaračkim organizacijama zbog svoje predanosti kvaliteti i profesionalnosti. SCS Global Services je ovlaštena Benefit Corporation, koja odražava njezinu predanost društveno i ekološki odgovornoj poslovnoj praksi. Za više informacija posjetite SCS Global Services.

 

O Vicousticu

Budući da je na čelu industrije akustičke tehnologije, Vicoustic se ističe po potpunoj integraciji akustičkih pokazatelja sa ciljevima održivosti kao što su kvaliteta zraka, ljudska sigurnost i zdravlje, u svojim akustičkim rješenjima proizvedenim za urede, restorane, škole, studije za snimanje i kućna kina.

 

 

Više informacija:

Uredske kabine VicBooth Office

Akustička kabina VicBooth Ultra dobitnik nagrade German Design Awards 2022

Akustika radnih prostora

Zvučno izolirane kabine Vicoustic Vicbooth Ultra

Paneli Cinema linije jedan za drugim poboljšavaju apsorpciju

 

Za ostale informacije obratite nam se na info@audion.hr

 

Kontaktirajte nas