Akustička kabina VicBooth Ultra dobitnik nagrade German Design Awards 2022

VICOUSTIC NOVOSTI

03/12/2021

Vicoustic dobitnik nagrade za dizajn kabina VicBooth Ultra

Vicoustic je osvojio nagradu na dodjeli German Design Awards 2022 za izvanrednu kvalitetu dizajna VicBooth Ultra akustičkih kabina.

 

Vicousticova zvučno-izolacijska akustička kabina VicBooth Ultra nagrađena je kao “pobjednik” German Design Awards 2022. za izvanrednu kvalitetu dizajna, u kategoriji Izvrsnog dizajna proizvoda za zgrade i elemente.

 

 

Renomirana nagrada za dizajn 

German Design Award jedna je od najpoznatijih svjetskih nagrada za dizajn i uživa izvrsnu reputaciju u svim industrijama, a dodjeljuje se i drugim vodećim svjetskim markama kao što su Mercedes-Benz i Lamborghini. U godini svoje desete obljetnice, German Design Award  posebnu pozornost posvećuje klimatski neutralnoj proizvodnji, a što je jedno od najvećih VicBoothovih dostignuća.

 

Odabrana između više od 4500 prijava

Od svog debija 2012. godine, German Design Awards narasle su s 1500 prijava u prvoj godini na oko 4500 prijava u svakoj od posljednjih nekoliko godina, pri čemu su međunarodne prijave iz 60 drugih zemalja dosegle 50%. Stručni odbori vijeća German Design Council odlikuju samo proizvode koji se vidljivo izdvajaju od konkurencije zbog svoje izvrsnosti dizajna.

 

VicBooth Ultra je sljedeća generacija akustičkih kabina

Dizajnirana da postane nova generacija zvučno izoliranih kabina za širok raspon primjena, VicBooth Ultra kombinira modularnost, dizajn i akustičku učinkovitost. Godinu dana nakon izlaska u prodaju, postao je referentni model zbog svoje male težine i pristupačne cijene. VicBooth Ultra može postići razinu smanjenja buke od preko 30 decibela* sa samo 2,79 cm debelim zidovima. Dizajniran da bude modularan i jednostavan za instalaciju, dostupan je u 1x1, 1x2, 2x2, 2x3, 3x3 i 3x4 metara.

 

Ekološki prihvatljiva akustička kabina

VicBooth Ultra sastoji se od visokokvalitetnih, održivih sirovina i obložen je VicPET vunom, netkanim tekstilom odlične akustičke djelotvornosti, pretežno izrađenim od recikliranih plastičnih boca. Korištenje ovog inovativnog akustičkog materijala omogućuje recikliranje ekvivalenta 1044 standardne plastične boce (500 ml) za svaku proizvedenu kabinu 1x1m.

*Vrijednost klase izolacije buke izračunata prema ASTM E413 u mjerenjima prema ASTM E595.

 

 

O tvrtki Vicoustic, lideru u akustičkim inovacijama

VicBooth Ultra razvio je Vicoustic, vodeća tvrtka u industriji akustičkih rješenja, s dugogodišnjim iskustvom u razvoju akustičkih proizvoda za najzahtjevnije audio profesionalce. To znači da kabina VicBooth Ultra ima svu vikustičku DNK u sebi. Stoga možete očekivati ​​kabinu koja u svojoj  biti ima izvrsne akustičke karakteristike, dizajn i održivost.

Budući da je na čelu akustičke tehnologije, Vicoustic kombinira projektirane sustave sa zadivljujućim dizajnom kako bi vam omogućio zvuk bez kompromisa, ali pun visokokvalitetnih performansi. Tvrtka nudi pametna rješenja za svaku situaciju, od zahtjevnih studija za snimanje i kućnih kina do ureda, restorana i škola. Osnovan 2007. u Portugalu, Vicoustic se može naći u više od 80 zemalja. Proizvodeći akustička rješenja na održiv i ekološki osviješten način, Vicoustic je 2017. započeo proizvodnju koristeći VicPET vunu. Od tada tvrtka proizvodi akustičke panele koristeći VMT visoke akustičke izvedbe od više od 250 tona plastičnog otpada, što je ekvivalent otprilike 22 milijuna standardnih PET boce (500 ml) koje se recikliraju. Godine 2020. Vicoustic je nagrađen Red Dot Product Design za kolekciju GEN_VMT.

 

Kontaktirajte nas