Uredske kabine VicBooth Office

VICOUSTIC NOVOSTI

Modularni sustav akustičkih kabina za urede otvorenog plana

Kolekcija: VicBooth Office

Tip: Akustička uredska kabina

 

Predstavljamo Vicoustic VicBooth Office - ultimativno rješenje za zvučno izolirane kabine koje pružaju ugodno i profesionalno okruženje za telefonske pozive, videokonferencije, sastanke i fokusirani rad. Naše modularne i fleksibilne kabine dizajnirane su imajući na umu održivost, nudeći prilagodljive mogućnosti i različite veličine kako bi odgovarale svakom prostoru.

 

VicBooth Office je kolekcija Vicoustic brenda za akustički dizajn i dizajnirana je kako bi stvorila zvučno izolirane prostore unutar otvorenih ureda. Tvrtka je stvorila VicBooth Office kako bi odgovorila na sve veću potražnju za privatnim i fleksibilnim prostorima u modernim uredima. Iskoristite prednosti ovih modernih kabina i pružite svojim zaposlenicima idealno radno okruženje.

 

Modularnost kabine omogućuje vam da s lakoćom dizajnirate vlastiti booth, dok je naš stručni tim za instalaciju osigurava besprijekoran postupak montaže. Uz izvanrednu razumljivost govora i sve vaše buduće potrebe, naše se kabine mogu prilagoditi promjenama u uredskom okruženju, osiguravajući da izvučete maksimum iz svoje investicije.

 

Odaberite iz širokog raspona dodataka kako biste stvorili svoj savršeni radni prostor, uključujući rješenja za držanje opreme, rasvjetu i pohranu. Vicoustic kabine prepoznate su po svojoj izvanrednoj kvaliteti dizajna i funkcionalnosti akustičnog tretmana, osvojivši nagradu Good Design Award 2022 u Japanu i German Design Awards 2022.

 

Made in EU (Portugal), Vicoustic VicBooth je savršeno rješenje za svaku tvrtku koja želi poboljšati svoje radno okruženje i produktivnost. Kontaktirajte nas već danas kako biste saznali više o tome kako naše modularne kabine mogu transformirati vaš radni prostor.

 

 

Kolekcija varira po veličini od kabine jedan-sa-jedan metar do prostorija tri-sa-četiri metra, koje se mogu kombinirati kako bi se stvorile različite uredske strukture.

Izrađena od melamina i MDF-a, vanjska strana dostupna je u tri završne obrade, uključujući crnu, prirodni hrast i bijelu boju.

 

 

VicBooth Office kabine dolaze u nizu veličina koje se mogu prilagoditi različitim uredskim prostorima

Interijer je obrađen netkanim tekstilom od recikliranih plastičnih boca, koji je također namijenjen zvučnoj izolaciji.

Zidovi kabine se sastoje od modularnih dijelova koji dolaze u prilagodljivim opcijama, uključujući običan zid, staklena vrata, prozore pune ili polovične duljine, i s policama.

 

 

  • Kabine B klase prema međunarodnom standardu (ISO 23351-1)
  • • Prihvatljiva privatnost govora pri normalnoj pozadinskoj buci modernog uredskog prostora
  • • VMT interijer sa zvučno-upijajućim zidovima i stropom koji jamče razumljivost govora
  • • Modularni sustav kabine omogućuje dizajniranje kabine i promjenu u različite veličine
  • • Zidovi i strop u VMT-u, uglavnom od recikliranih plastičnih boca
  • • Sve to po nenadmašnoj cijeni za uredsku kabinu
  • • Prilagodljivo tj. customizable – VMT tehnologija koja se koristi za interijer kabine također omogućuje prilagodbu bilo kojim bojama, uzorcima, pa čak i logotipom tvrtke i dizajnom klijenta.

 

Akustičke kabine su neophodne u uredima otvorenog tipa jer pružaju produktivne, privatne radne prostore koji ne ometaju ostatak ureda. 

Vicoustic je zato upravo lansirao fleksibilan i održiv ekosustav akustičkih telefonskih govornica, privatnih prostora i izoliranih soba za sastanke za budući ured: asortiman VicBooth Office.

Istražite novi VicBooth za urede koji je fokusiran je na to da bude održiv, ekološki proizvod i ispunjava najnovije akustičke standarde za uredske kabine.

 

Zvučno izolirane kabine za urede, studije za snimanje, sobe za sastanke i još mnogo toga – Vicoustic VicBooth.

Zvučno izolirane kabine dizajnirane su kako bi zadovoljile sve veće zahtjeve za fleksibilnošću, privatnošću, zvučnom izolacijom i razumljivošću govora tijekom telefonskih poziva, videokonferencija, sastanaka ili radnih aktivnosti koje zahtijevaju koncentraciju.

Vicoustic zvučno izolirane kabine mogu se slobodno konfigurirati od 1x1m do 3x4 metra. Svaka bočna stranica može se slobodno definirati (vrata otvorena lijevo/desno, prozor mali/veliki, polica, dodaci - accessories), a naši modeli dostupni su u crnoj, bijeloj i boji hrasta. Kabine su opremljene ventilacijom i utičnicama. Opcija custom printa.

Cijene na upit: info@audion.hr

 

Katalog VicBooth Office kabina

PHONE BOOTH - 1x1m

CHAT BOOTH - 1x3m

FOCUS CUBE - 2x2m

MEETING BOOTH - 2x3m

CONFERENCE BOOTH - 3x4m

 

 

 

Kompletno rješenje za cijeli ured

VicBooth Office može se nadopuniti širokim rasponom akustičkih rješenja, uključujući VicOffice Line, stolne pregrade, cloud – viseće panele, VMT panele i viseće pregrade, koje je Vicoustic posebno razvio za radne prostore.

Akustika radnih prostora

Vicoustic Workspaces katalog

 

Za akustičko rješenje za urede i javne prostore javite nam se na info@audion.hr

 

Kontaktirajte nas