Paneli Cinema linije jedan za drugim poboljšavaju apsorpciju

Paneli Cinema linije jedan za drugim poboljšavaju apsorpciju

Od Piano do Forte i Fortissima, nova Cinema obitelj akustičkih panela omogućuje vam da kombinirate standardne i naprednije akustičke apsorbere istovremeno stvarajući kreativnu 3D površinu.

Predstavljamo novu vrhunsku generaciju akustičkih apsorbera za zahtjevne primjene u segmentima Pro Audio, HiFi i kućna kina te za javne prostore:

  1. / Cinema Piano VMT

  2. / Cinema Forte VMT

  3. / Cinema Fortissimo VMT

 

Vicousticova Cinema linija akustičkih rješenja sastoji se od 3 nova panela: Cinema Piano VMT, Cinema Forte VMT i Cinema Fortissimo VMT. Kao što sugeriraju imena, inspirirana dinamikom glazbenog djela, ovi paneli predstavljaju rješenja koja idu od standardnog apsorbera (Cinema Piano VMT debljine 60 mm) do naprednijih apsorbera (Cinema Forte VMT i Fortissimo VMT debljine 120 mm).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kreativni i održivi

Kombinacijom Cinema panela možete stvoriti različite 3D površine, s beskrajnim mogućnostima kreativnog dizajna. Osim toga, ovi su akustički paneli izrađeni od recikliranih materijala u skladu s predanosti kompanije da kontinuirano radi na usavršavanju akustike na održiv način.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prilagodljivi i korisni kao Bass Trap

Cinema linija proizvoda dostupna je u 6 različitih dizajna (Natural White, Calacatta Cremo, Black, Grey Stone, Grey i Concrete 1), a budući da je razvijena VMT tehnologijom panele se može prilagoditi po želji kupca. Osim lijepljenjem, panele možete montirati na zid pomoću Vicousticovih VicFix J profila, a može ih se postavljati i u kutove sobe kako bi djelovali kao širokopojasni Bass Trap apsorberi, s poboljšanim performansama na niskim frekvencijama.

 

 

 

 

 

 

Cinema Piano VMT, standardni apsorber

Novi Cinema Piano VMT panel standardni je apsorber Cinema obitelji jer ima najmanju debljinu (od 60 mm) što rezultira dobrim kapacitetom apsorpcije.

 

 

 

 

 

 

 

Cinema Forte VMT, kosi prednji dio omogućuje vlastite kreacije

Cinema Forte VMT panel zbog svoje nakošene prednje strane ima raspon debljine od 60 do 120 mm, što pruža izvrsni kapacitet apsorpcije. Rotiranjem panela možete stvoriti vrlo zanimljive uzorke na zidu upravo radi njegovog kosog dizajna, pogotovo ako ih kombinirate s ostalim panelima Cinema linije.

 

 

 

 

 

 

 

Cinema Fortissimo VMT, deblji apsorber za vrhunski učinak

Deblji panel obitelji, Cinema Fortissimo VMT ima vrhunski učinak. Može se postavljati na zidove i kutove kao širokopojasni apsorber. Cinema Forte VMT i Cinema Fortissimo VMT možemo svrstati u kategoriju panela sa najboljim akustičkim učinkom koji je Vicoustic do sada postigao.

 

 

 

 

 

 

 

Više informacija

Prezentacijski letak 

Cinema Piano VMT Product information

Cinema Forte VMT Product information

Cinema Fortissimo VMT Product information

 

 

 

 

 

 

 

Razvijeni u suradnji s jednom od vodećih portugalskih radio postaja, ova nova generacija održivih rješenja koja se mogu reciklirati predstavljaju novi svjetski standard za profesionalne akustičke apsorbere.