Auralex RC-8 Resilient Channel

3100.00kn

Informacije o proizvodu

 

Najjeftiniji nacin potpune izolacije zidova i plafona - sprijecava prodiranje zvuka izvana prema unutra, kao i prijenos zvuka IZ prostorije prema vani - fenomenalno i profesionalno rjesenje za problematicne susjede!

Prodor zvuka izmedu prostorija je tradicionalno nerjesiv problem, narocito na nasim (europskim) prostorima gdje je medu-katna i medu-sobna konstrukcija vrlo stara, teska za pristupiti i cesto propala od nemara.
Solucije su uvijek preskupe, previse zahtjevne u obujmu rada i cesto nakon ulozenog truda - sa vrlo losim akustickim rezultatima, tako da nakon potrosenih desetina tisuca kuna, opet imate problem sa bukom!

Solucija NIJE slagati razne materijale na zid i strop i nadati se cudu! Kartoni od jaja NECE zaustaviti prodor zvuka.


Malo znanja i eksperimentiranja iz fizike i akustike i Auralex nam je ponudio rjesenje koje na jednostavan, lagan i efektivan nacin rjesava nesto sto vam do sada nitko nije znao rjesiti!

 

Akusticki izolatori - nosaci knauf stropne ili zidne konstrukcije!

Implementacijom RC-8, posebno dizajniranih metalnih knauf profila, postize se izolacija izmedu unutarnjeg zida prostora koji se izolira i nosive konstrukcije zidova, odnosno plafona.
Na taj nacin, akusticka energija se ""amortizira" i nestane/izgubi u meduprostoru izmedu knaufa/zida i nosaca zida, odnosno nosivih greda.

Cak dvije knauf ploce se mogu spojiti na RC-8, kao i dodati Sheetblok akusticka barijera za dodatnu izolaciju u posebno zahtjevnim prostorijama (studio, tv, radio, barovi/klubovi sa "susjedsko-zvucnim problemima" itd).

Auralex RC-8 se koristi vec godinama u tisucama profesionalnih instalacija diljem SAD-a (tv kuce i mnogobrojni glazbeni studiji), pozivamo vas da prije kupovine pogledate recenzije zadovoljnih korisnika i uvjerite se i sami u prednosti koristenja MODERNIH i PROFESIONALNIH solucija, koja ispunjavanju sve legalne (akusticke i sigurnosne/vatro-otporne) svjetske i EU standarde!

 

 

Auralex's RC-8 Resilient Channel is a specially-formed, sturdy metal device that, when used to hang drywall (instead of just attaching the drywall to the studs or joists), GREATLY improves the sound transmission characteristics of the wall or ceiling system.

RC-8 should be installed horizontally at the bottom and top of your wall, then every 2' or less in between. Up to (2) layers of 5/8" drywall and a layer of SheetBlok may be hung on RC-8, even on a ceiling.

RC-8 is available in handy 8' lengths that are ground shippable. There are (24) 8' pieces per box. It's unbeatable!

Product Code: AURSArray