Upoznajte nova linearna rasvjetna tijela COLORado PXL Bar 8 i 16

CHAUVET PROFESSIONAL NOVOSTI

Svestranost je vrlina!

Upravo to pokazuju na uvjerljiv način novi CHAUVET Professional COLORado PXL Bar 16 i COLORado PXL Bar 8, dajući širok raspon mogućnosti – kao što su bešavni razmak piksela između uređaja i brzi, glatki motorizirani tilt do 200ﹾ, bilo da se koriste u zatvorenom prostoru ili vani.

 

 

“Razvili smo ovo rasvjetno tijelo kao odgovor na zahtjeve kupaca koji su željeli motorizirani IP65 batten koji bi se mogao koristiti na otvorenom na udaljenim mjestima za emitiranje, festivalima i amfiteatrima, kao i u zatvorenim aplikacijama”, rekao je Albert Chauvet, izvršni direktor Chauveta. “Ova se svestranost pretvara u brži ROI za naše klijente.”

Bez obzira na to gdje se koristi, COLORado PXL Bar 16 ima puno karakteristika koje će uvelike proširiti kreativne mogućnosti za dizajnere rasvjete, kao što su njegove mogućnosti motoriziranog raspona nagiba/tilta od 60ﹾ, 180ﹾ i 200ﹾ. Drugi primjeri su raspon zumiranja od 5,8ﹾ do 48,8ﹾ njegovih 16 RGBW LED dioda od 45 W i dvije zone kontrole za pulsirajuće efekte.

COLORado PXL Bar 8 također održava razmak piksela između tijela i ima isti raspon zumiranja kao i njegov veći rođak. Međutim, zbog svoje manje veličine ima manje piksela i samo jednu zonu kontrole. Oba uređaja također imaju impresivnu temperaturu boje od 8,875 K (full).

Ono što ovim pixel-mapping uređajima daje još veću svestranost su njihovi ugrađeni efekti, uključujući virtualni gobo i makronaredbe pokreta s odvojenom kontrolom boje prednjeg plana i pozadine. Omega nosači s prorezima omogućuju brzo i jednostavno vješanje uređaja na truss. Također se mogu postaviti na tlo kako bi pružili različite kutove svjetla.

COLORado PXL Bar su najnoviji uređaji u CHAUVET Professional seriji proizvoda s IP65 zaštitom, mogu se kontrolirati putem DMX-a, saACN-a, Art-Net-a i Kling-Net-a; i također su RDM kompatibilni za daljinski pristup i rješavanje problema.

Izrađeni od legure magnezija i aluminija, die-cast lijevanog aluminija i polimera otpornog na udar, ova su rasvjetna tijela robusna i lagana (COLORado PXL Bar 16 teži 20,7 kg.) Kućište uređaja, kao i njegovi konektori za napajanje i podatke, softverski priključci, 5-pinski DMX ulaz i TCP IP ulaz imaju IP65 zaštitu kako bi se osigurale neusporedive performanse bez obzira na vremenske prilike.

 

 

CHAUVET Professional je promišljen i progresivan izbor za dizajnere rasvjete, koji nudi pažljivo selektiran izbor proizvoda koji otvaraju nove mogućnosti dizajna i olakšavaju dovršenje projekata kvalitetne rasvjete.

 

 

Glavne primjene: koncerti, scenske i event produkcije, turneje, kazališta, ugostiteljski objekti, kruzeri, klubovi, vjerski objekti, televizija i arhitektura.

 

Za slanje kataloga i cjenika molimo da nam se obratite na info@audion.hr

 

Kontaktirajte nas