Zvučno-izolirane i akustički tretirane kabine - VicBooth case study

VICOUSTIC NOVOSTI

19.09.2023.

Akustična kabina certificirana za kvalitetu zraka

Akustička i zvučno-izolirana kabina VicBooth portugalskog proizvođača Vicoustic ima certifikat utjecaja namještaja na kvalitetu zraka u zatvorenim prostorima tzv. Indoor Advantage™ Gold Furniture (koji izdaje SCS Global Services) što znači da zadovoljava standard emisije za namještaj (Furniture Emissions Standard) koji se preporučuje za parametre ureda otvorenog plana i radnih stanica u privatnim uredima.

S ovim certifikatom sve Vicoustic kabine sada doprinose bodovanju u LEED, WELL, RESET, BREAM i drugim sustavima ocjenjivanja zelene gradnje. Proizvodi koji imaju Indoor Advantage Gold certifikat pomažu zgradama u postizanju i održavanju bolje kvalitete zraka u zatvorenom prostoru te su glavni prioritet arhitekata i dizajnera.

 

Linije kabina:

 

 

 

VicBooth reference

 

Sretan prostor u uredu

VICBOOTH OFFICE CONFERENCE BOOTH

U današnjem ubrzanom korporativnom svijetu, najvažnije je poticanje sretnog i produktivnog uredskog okruženja. Buka koju stvaraju ljudi i oprema u otvorenom prostoru otežava fokusiranje i ugodno iskustvo na poslu. Zbog toga akustične kabine postaju sve popularniji element dizajna u modernim uredima.

 

Broadcasting Acoustic Booth Studio MyGiGpt

Custom dizajniran VicBooth razvijen je da služi kao studio za emitiranje za online streaming talk show MyGiGpt. Instalirana u uredskoj prostoriji na 5. katu zgrade, u središtu grada, akustična kabina bila je rješenje za zvučnu izolaciju za impresivan studio s logotipom kanala toka otisnutim na VMT unutrašnjosti.

 

Održiva konferencijska soba u akustičnoj kabini

VICBOOTH OFFICE CONFERENCE BOOTH

Konferencijska soba VicBooth Office 3x4 pokazala se kao najbolje rješenje za glavnu sobu za sastanke u Vicousticovim uredima. Ova najsuvremenija konferencijska soba nudi vrhunsko audio iskustvo za sastanke, prezentacije i suradničke rasprave, osobito u okruženju s udaljenim članovima tima i partnerima.

 

Videokonferencija u prilagođenoj uredskoj telefonskoj govornici

VICBOOTH OFFICE PHONE BOOTH

Telefonska govornica VicBooth Office 1x1 postala je neophodna prostorija u Vicousticovim uredima kao moderna alternativa za bilo kojeg člana tima za videokonferencijski sastanak. Njegova zvučna izolacija i akustična kvaliteta minimaliziraju smetnje iz okolnog radnog prostora i optimiziraju razumljivost govora, dok ga interijer dizajniran po narudžbi s logotipom tvrtke čini bitnim dijelom radnog mjesta.

 

Poboljšanje iskustva streaminga uz VicBooth Gaming

VICBOOTH GAMING

Talentirani YouTuber i Instagrammer poznat po zanimljivom sadržaju može unaprijediti iskustvo streaminga ulaganjem u VicBooth Gaming Acoustic Booth. Uspostavljanje profesionalnog okruženja za snimanje, bez vanjskih smetnji i jeke, osigurava da gledatelji uživaju u najboljoj mogućoj kvaliteti zvuka.

 

Podcast VicBooth na njemačkom sveučilištu

VicBooth Ultra 3x4m novi je studio Njemačkog sveučilišta za prevenciju i zdravstveni menadžment i BSA akademije. Kabina se koristi za dva redovita Podcasta, te za snimanje glasovnih tekstova za obrazovne materijale.

 

Uredske akustične kabine 3D studija slučaja

VR 3D studiju slučaja radnog prostora opremljenog VicBooth Office Conference Room i nekoliko VicBooth 1x1 telefonskih govornica dizajnirao je Sama Sound za Korea Build Trade Show. Akustične kabine su rješenja zvučne izolacije za ovaj otvoreni ured, u kombinaciji s Vicoustic VMT panelima.

 

Kućni studio za snimanje

VicBooth Ultra 2x2

Edwin Braganza koristi VicBooth Ultra 2x2 kao kontrolnu sobu i prostor za snimanje za svoje glazbene produkcije. Video i audio uzorci prikazuju razliku zvuka unutar i izvana.

 

Vokalna kabina za društveno stvaralaštvo

VicBooth Ultra 1x1

Wouter Kersbergen je "iznimno sretan" s VicBooth Ultra 1x1. Danas je ta vokalna kabina pozornica za glasovne snimke društveno relevantnih projekata koje je razvila kreativna agencija Spindokter iz Belgije.

 

Vokalna kabina za glumu

VICBOOTH ULTRA 1X2

1x2 VicBooth Ultra bio je savršeno rješenje za vokalnu kabinu s prostorom za karakternu glumu, prema Thomasu Cordieju iz Glass Box Hero.

 

Privatni Apartman Studio Booth

VicBooth Ultra 1x1

Sebastian Vitko instalirao je VicBooth Ultra 1x1 u svom stanu, gdje vodi The Hill Music Studios, u Bremenu, Njemačka. Akustična kabina odabrana za privatni stan koja se koristi za snimanje vokala idealno je rješenje koje daje prednost zvučnoj izolaciji i čistoj kvaliteti zvuka.

 

Nacrt akustičnog ekosustava za budući ured

Vicousticovi uredi u Charneca da Caparica, u blizini Lisabona, nacrt su budućeg ureda. Ovaj radni prostor dizajnirao je tim akustičara kako bi kombinirao otvoreni prostor tretiran akustičnim elementima kao što su ploče za upijanje zvuka i stropne pregrade s VicBooth Office nizom telefonskih govornica, privatnih prostora i izoliranih soba za sastanke.

 


Za sve informacije kontaktirajte nas na info@audion.hr