VicStrip kandidat za „Wall Finish of the Year“ na Archello Awards 2023.

VICOUSTIC NOVOSTI

02.11.2023.

Inovativni i ekološki prihvatljivi dekorativni akustički panel sa letvicama VicStrip odabran je na Archello Awards 2023 popis proizvoda u kategoriji Zidna obloga godine.

Proizvod je odabrao žiri Archella, internetske platforme za arhitekturu i dizajn interijera koja je prepoznala da je uvrštavanje proizvoda na njihovu longlistu značajna prekretnica. Žiri će ocjenjivati sve projekte s longliste za nadolazeću nominaciju za nagradu Archello '23, koja će biti objavljena u studenom.

Archello Awards 2023 otkrio je svoju listu za kategorije proizvoda godine. Longliste slave najbolje arhitektonske projekte i građevinske proizvode odabrane među više od 1000 prijava.

10 kategorija Archello nagrada priznanje su za uzorne proizvode proizvedene za unutarnju i vanjsku upotrebu, namijenjene opsluživanju svih vrsta prostorija koje obuhvaćaju domove, urede, komercijalne i institucionalne projekte. Kategorije sežu od krovnih i fasadnih obloga do prozora, rješenja namještaja, rasvjete i kupaonskih proizvoda.

VicStrip možete pronaći na popisu u kategoriji završnih zidnih obloga 2023. godine na ovoj Archellovoj web stranici.

 

 

POVEZANI PROIZVODI

VICOUSTIC VICSTRIP LAMELE