Vicoustic VicBooth Spa

VICOUSTIC NOVOSTI

NOVO VicBooth Spa - Najlakši način za kreiranje prostora za spa tretmane

VicBooth Spa omogućuje svakome stvaranje privatnog prostora za različite terapije, u akustički zaštićenom okruženju, bez građevinskih radova, štedeći vrijeme i novac.

 

 

VicBooth Spa prezentacija PDF 

 

Wellness kabina po principu "ključ u ruke"

 

 

VicBooth Spa uključuje:

  •      Struktura, stranice i vrata sa ili bez prozora
  •      Namještaj: 4 velike police, 3 zidna ormarića i 1 veliki ormarić
  •      Ventilacija

 

Dostupne su dvije verzije VicBooth Spa, sa 3 različite završne obrade: bijela, crna i boja prirodni hrast. Obje verzije imaju dimenzije 3x4 m i površinu 12 m2.

 

VicBooth Spa 3x4m Door with Window

 

 

VicBooth Spa 3x4m Standard

 

Od toplica do hotela, korporativnih ureda, sajmova i trgovačkih centara, sa VicBooth Spa kabinom svako mjesto može postati najsofisticiranija soba za terapiju, za masaže, osteopatske tretmane ili kozmetičke radnje, u potpunoj privatnosti, izolirana od okoline.

 

Prilagođavanje / CUSTOMIZATION

VMT tehnologija korištena na unutarnjim zidovima omogućuje prilagodbu bilo kojim bojama, uzorcima, pa čak i logotipu tvrtke i dizajnu klijenta.

 

Intimno wellness utočište

 

VicBooth Spa katalog

VicBooth Spa dolazi u jednoj veličini jer je to idealna veličina za masaže te tretmane zdravlja i ljepote.

Accessories su razvijeni sa ciljem da ova kabina osim atraktivnog dizajna daje i praktičnost pa su svi medicinski uređaji, losioni i kreme na dohvat ruke.

U VicBooth Spa katalogu možete pogledati sve praktične informacije o ovoj verziji kabina za wellness sektor.

DOWNLOAD KATALOGA

 

Održivost

VicBooth Spa sastoji se od melamina, visokokvalitetnog MDF-a, a interijeri su sastavljeni od VMT ploča, koristeći netkani tekstil s izvrsnim akustičnim performansama, pretežno izrađen od recikliranih plastičnih boca.

 

 

Korištenje ovog inovativnog akustičnog materijala omogućuje recikliranje ekvivalenta 8203 standardne plastične boce (500 ml) za svaki proizvedeni VicBooth Spa. Ova tehnologija značajno smanjuje količinu tekstila i ljepila u kabinama i pomaže u tome da postane daleko održiviji proizvod. Većina materijala korištenih u VicBooth Spau može se reciklirati na kraju životnog vijeka.

 

Stručnost i spremnost za buduće izazove

Vicoustic zna sve što se može znati o tihim prostorima za ugostiteljstvo. Nakon što je godinama gradio neka od najboljih rješenja za druge robne marke i zbog vodećih kabina za profesionalna audio rješenja, VicBooth Ultra i VicBooth Office, rješenja koja su dobitnici su German Design Award 2022.

GO TO VICOUSTIC

 

Kontaktirajte nas