Vicoustic GEN_VMT kolekcija akustičkih panela s novim konceptom dizajna

VICOUSTIC NOVOSTI

21.10.2022.

GEN_VMT zidni i stropni paneli usklađuju akustička svojstva s dizajnom

Inovativni koncept panela: akustički tretman uz visoke standarde vizualnog i unutarnjeg dizajna.

Kolekcija GEN_VMT osvojila je nagradu Red Dot Product Design 2020. za izvanrednu kvalitetu dizajna i uspješnu kombinaciju inovativne tehnologije i upotrebe održivih materijala, budući da je VMT visokoučinkovito akustičko rješenje većinom proizvedeno od reciklirane plastike. Razvijena za arhitekte i dizajnere interijera, ova rješenja omogućuju stvaranje cjelovitog projekta kombinirajući akustički tretman i estetiku.

Preuzmite GEN_VMT Lookbook kako biste saznali više.

 

Novi koncept cloud (visećih) panela

GEN_VMT PENRAY 01 Cloud redefinira tradicionalni koncept akustičkih oblaka. Generativna struktura PENRAY 01 Cloud omogućuje vam stvaranje niza kombinacija koje ne samo što će optimizirati akustično okruženje, već će i dodati estetske vrijednosti svakom prostoru. Budući da je viseći element, predstavlja dvostruko veću površinu izloženog upijajućeg materijala u odnosu na obični akustički panel.

 

Istražujte boje i kombinacije

GEN_VMT PENRAY 01 Tiles sadrži dva različita modula koji kombiniranjem kreiraju pravilne i nepravilne mrežaste uzorke istražujući različite boje i mogućnosti. Savršeno rješenje za male prostore, ovaj set zidnih panela vrlo je učinkovit za smanjenje viška buke u raznolikim okruženjima, dodajući inovativni faktor dizajna interijera u arhitektonskom projektu.

 

Prvo rješenje kolekcije GEN_VMT

U jednoj kutiji GEN_VMT PENRAY 02 Tiles dolazi 4 različita modula u obliku peterokuta koje se može kombinirati po želji. Omogućuje generiranje beskonačnih kombinacija geometrijskih oblika.

 

Eko-održiva kolekcija

GEN_VMT, generativna kolekcija, set je akustičkih pločica, panela i oblaka novog koncepta dizajna. Inovacije koje uvodi kombinacija ekološki održive sirovine VicPET® vune, uglavnom proizvedene od reciklirane plastike (65%), i VMT virtualne materijalne tehnologije koju je razvio Vicoustic za vrhunske akustične performanse, poprimaju novu dimenziju u pogledu dizajna ovih panela. Geometrija GEN_VMT-a omogućuje generiranje beskonačnih kombinacija bez ograničenja kreativnosti.

 

 

GEN_VMT dio je Vicousticovog VMT (Virtual Material Technology) asortimana proizvoda, ekološki održivog rješenja koje se sada može pronaći u najsuvremenijim akustičkim panelima i oblacima kao što su: Flat Panel VMT, ViCloud VMT Flat, ViCloud VMT 3D, VicWallpaper VMT, linija VicOffice i Vixagon VMT. VMT uzima u obzir holistički pristup potpunom integracijom svojih akustičkih svojstava  s drugim ciljevima održivosti, kao što su kvaliteta zraka, sigurnost ljudi i zdravlje.

 

Povezani proizvodi

Vicoustic GEN_VMT PENRAY 01 Cloud

 

Vicoustic GEN_VMT PENRAY 01 Tiles

 

Vicoustic GEN_VMT PENRAY 02 Tiles

 

 

Vicoustic je kratica za Visual Acoustics, što znači da je stvoren za razvoj rješenja za tretiranje akustičnih problema u unutarnjim prostorijama pomoću proizvoda koji su dizajnirani da budu privlačni za najzahtjevnije uvjete dizajna interijera.

 

Audion d.o.o. ovlašteni je zastupnik za tvrtku Vicoustic u Hrvatskoj. 

 

Kontaktirajte nas