Prestanak proizvodnje Moog Grandmother Dark i Matriarch Dark Serije

MOOG NOVOSTI

Kraj proizvodnje Moog Grandmother & Matriarch Dark Serije

Moog je najavio da prestaje s proizvodnjom Dark serije Grandmother & Matriarch synthesizera:

 

“Na početku pušteni u prodaju s upečatljivim raznobojnim premazima, Grandmother i Matriarch postali su glavna komponenta u studijima i live svirkama, go-to synthevi za početnike i višestrani kreativni alati koje koriste glazbenici svih razina vještina kako bi istražili moć analognog zvuka.

 

Potpuno crna estetika Dark serije nastala je kao priznanje važnosti dizajna modularne upravljačke ploče koja je inspirirala samo njihovo stvaranje. Sklopovi, duša i analogni efekti Grandmother-a i Matriarch-a izvedeni su iz klasičnih Moog modularnih sintisajzera koje je dizajnirao sam Bob Moog tijekom 60-ih i 70-ih.

 

Dark Serija Matriarcha i Grandmothera uspostavlja savršenu ravnotežu između klasičnog i modernog s bezvremenskim izgledom ranih Moogovih modularnih sustava—i uz svu funkcionalnost i svestranost po kojima su ova dva vrhunska stroja za dizajn zvuka poznata.”

 

Ako želite posjedovati djelić Moogove povijesti s vlastitim Grandmother Dark ili Matriarch Dark synthom prije nego što se ti instrumenti prestanu proizvoditi, naručite na vrijeme svoj primjerak u Audionu! Primamo narudžbe do 28.02.2022. (info@audion.hr).

 

Evo live izvedbe Lise Bella Donne koja uključuje Dark Series sintesajzere: 

Pogledajte njezin prvi susret sa Matriarch Dark i Grandmother Dark sintesajzerima zajedno sa njihovim kolegama bez tipki: Mother-32, DFAM i Subharmonicon.

 

Kontaktirajte nas