Predstavljamo VicBooth Gaming

VICOUSTIC NOVOSTI

17.02.2023.

VicBooth Gaming – kabina za gaming bez granica

Sa zadovoljstvom predstavljamo najnovije izdanje VicBooth asortimana: VicBooth Gaming.

2 godine od predstavljanja VicBooth Ultra, linija zvučno izoliranih i akustički tretiranih kabina brzo se etablirala širom svijeta kao novi standard za studijske kabine za audio profesionalce i brzo je narasla u jednu od Vicousticovih najvažnijih asortimana proizvoda.

VicBooth Gaming temelji se na uspjehu VicBooth Ultra kako bi isporučio rješenje za igrače i video streamere te gaming tvrtke koje mogu koristiti kabinu za razvoj i testiranje igara.

 

VicBooth Gaming

Gaming Room za igru bez granica

Akustična kabina, jednostavna za sastavljanje, postaje privatni prostor za igranje bez slušalica i uranjanje u zvučnu kulisu igre ili streaminga, bez ograničavanja buke koja se proizvodi unutra ili zvukova izvana.

Tražite mjesto za igru bez slušalica? Gdje možete dok igrate pričati i vrištati u bilo koje doba dana? Potpuno se uživjeti u atmosferu igre? Streamati video bez vanjskih smetnji? Za to je dizajniran VicBooth Gaming.

Zvučno izolacijska kabina za gaming i streaming u privatnom zatvorenom prostoru srž je novog koncepta VicBooth Gaming, dizajniranog na temelju Vicousticovog znanja i iskustva u akustičnim kabinama za urede i profesionalna audio snimanja. VicBooth je 2022. godine osvojio German Design Award i Good Design Award u Japanu.

 

Video prezentacija VicBooth Gaming-a

 

Dizajnirano za sve okolnosti

Gaming developing tvrtke: VicBooth je profesionalno rješenje koje već koriste tvrtke u gejming industriji za testiranje audio kanala i video snimanje za razvoj, proizvodnju i testiranje igara.

Profesionalni eGames timovi: Stvorite privatni prostor za svakog igrača tima profesionalnih eGames igrača u uredu ili na natjecateljskom događaju.

Prostor za gejming: Neka gejming setup zablista unutar kabine pripremljene za vaše računalo, monitore i LED rasvjetu, i doživite uzbuđenje unutar zvučno izolirane battlestation.

Streaming workstation: Započnite bilo kada live streaming na YouTubeu ili Twitchu s akustičnim kućnim studijem, bez obzira na zvučne smetnje iz vaše okoline.

Prostor za Virtual Reality: Stavite VR naočale i uskočite u svjetove virtualne stvarnosti, bez ograničenja okoline u zatvorenom prostoru (bez razbijenih vaza).

Kabina za utrke: popnite se na svoj trkaći simulator ili flight simulator kokpit i vozite kao pravi pilot u jedinstvenoj kabini, baš kao što pravi piloti vježbaju.

Man Cave (muški brlog): Instalirajte veliki separe u garaži, podrumu ili na tavanu, gdje možete imati svoj geek setup, vintage igre, konzole i memorabilije, kao kralja geek zabave. Stvorite svoj Man Cave sa kabinom koja se lako sastavlja i koja ne zahtijeva tradicionalnu konstrukciju, štedeći novac i vrijeme.

 

Modularno, prilagodljivo, održivo i sigurno za zdravlje

► Modularnost: Od 2x2m do 3x4m, možete odabrati veličinu kabine, dodati ili ukloniti module bilo kada, a kada se preselite, kabina se seli s vama.

► Obnova zraka: Je li sigurno disati u kabini? Tihi sustav mehaničke ventilacije osigurava potpunu obnovu zraka u manje od 2 minute. Labirint za protok zraka dizajniran je za protok zraka kroz pod i strop.

► Sigurno za zdravlje: Unutarnja završna obrada VicBootha sastoji se od VMT-a, koji je siguran za ljudsko zdravlje i kvalitetu unutarnjeg zraka, ne iritira kožu ili oči i otporan je na vlagu.

► Certifikati: VicBooth je certificiran od strane SCS Global Services za Indoor Advantage™ Gold Furniture, a VMT interijer je certificiran s A+ Oeko-Tex (Standard 100) u skladu s ljudskim i ekološkim zahtjevima koji su trenutno uspostavljeni za artikle za bebe.

► Održivost: Pomozite okolišu investiranjem u proizvod koji koristi VMT materijal razvijen od VicPET vune koja se uglavnom proizvodi od reciklirane plastike i koja se također može reciklirati.

► Dizajn po narudžbi: Sanjate o ukrašavanju unutarnjih zidova kabine slikom omiljenog heroja ili dizajna igre? Unutrašnjost VMT-a može se prilagoditi zahvaljujući inovativnoj tehnologiji bojenja koja omogućuje reprodukciju bilo koje boje, uzorka ili dizajna.

► Accessories za opremu: Opremite prostor stolovima, policama, postoljima za ekrane i zidnim ormarićima, koji su svi posebno dizajnirani da odgovaraju dimenzijama i materijalima vaše kabine.

 

 

 

Presentation

 


 

Vicoustic je kratica za Visual Acoustics, što znači da je stvoren za razvoj rješenja za tretiranje akustičnih problema u unutarnjim prostorijama pomoću proizvoda koji su dizajnirani da budu privlačni za najzahtjevnije uvjete dizajna interijera.

Budući da je predvodnik akustične tehnologije, Vicoustic se ističe potpunom integracijom akustičnih performansi s drugim ciljevima održivosti, kao što su kvaliteta zraka, sigurnost i zdravlje ljudi, u akustičnim rješenjima za urede, restorane, škole, tonske studije i kućna kina. Proizvodeći akustične proizvode na održiv i ekološki osviješten način, Vicoustic proizvodi svoju VMT liniju akustičkih panela od VicPET® vune, izrađene uglavnom od reciklirane plastike, te je upotrijebio više od 250 tona plastičnog otpada, što je ekvivalent otprilike 22 milijuna recikliranih standardnih PET boca (500 ml). Osnovan 2007. u Portugalu, Vicoustic je prisutan u više od 80 zemalja, a osvojio je nagradu Red Dot Product Design 2020 za svoju kolekciju GEN_VMT panela i German Design Award 2022 za VicBooth kabine.

 

Audion d.o.o. ovlašteni je zastupnik za tvrtku Vicoustic u Hrvatskoj. 

 

Kontaktirajte nas