Predstavljamo VicBooth Gaming

VICOUSTIC NOVOSTI

17.02.2023.

VicBooth Gaming – kabina za gejmanje bez granica

Sa zadovoljstvom predstavljamo najnovije izdanje VicBooth asortimana: VicBooth Gaming.

2 godine od predstavljanja VicBooth Ultra, linija zvučno izoliranih i akustički tretiranih kabina brzo se etablirala širom svijeta kao novi standard za studijske kabine za audio profesionalce i brzo je narasla u jednu od Vicousticovih najvažnijih asortimana proizvoda.

VicBooth Gaming temelji se na uspjehu VicBooth Ultra kako bi isporučio rješenje za igrače i video streamere te gaming tvrtke koje mogu koristiti kabinu za razvoj i testiranje igara.

 

VicBooth Gaming

Gaming Room za igru bez granica

Akustična kabina, jednostavna za sastavljanje, postaje privatni prostor za igranje bez slušalica i uranjanje u zvučnu kulisu igre ili streaminga, bez ograničavanja buke koja se proizvodi unutra ili zvukova izvana.

Tražite mjesto za igru bez slušalica? Gdje možete dok igrate pričati i vrištati u bilo koje doba dana? Potpuno se uživjeti u atmosferu igre? Streamati video bez vanjskih smetnji? Za to je dizajniran VicBooth Gaming.

Zvučno izolacijska kabina za gaming i streaming u privatnom zatvorenom prostoru srž je novog koncepta VicBooth Gaming, dizajniranog na temelju Vicousticovog znanja i iskustva u akustičnim kabinama za urede i profesionalna audio snimanja. VicBooth je 2022. godine osvojio German Design Award i Good Design Award u Japanu.

 

Video prezentacija VicBooth Gaming-a

 

Dizajnirano za sve okolnosti

Gaming developing tvrtke: VicBooth je profesionalno rješenje koje već koriste tvrtke u gejming industriji za testiranje audio kanala i video snimanje za razvoj, proizvodnju i testiranje igara.

Profesionalni eGames timovi: Stvorite privatni prostor za svakog igrača tima profesionalnih eGames igrača u uredu ili na natjecateljskom događaju.

Prostor za gejming: Neka gejming setup zablista unutar kabine pripremljene za vaše računalo, monitore i LED rasvjetu, i doživite uzbuđenje unutar zvučno izolirane battlestation.

Streaming workstation: Započnite bilo kada live streaming na YouTubeu ili Twitchu s akustičnim kućnim studijem, bez obzira na zvučne smetnje iz vaše okoline.

Prostor za Virtual Reality: Stavite VR naočale i uskočite u svjetove virtualne stvarnosti, bez ograničenja okoline u zatvorenom prostoru (bez razbijenih vaza).

Kabina za utrke: popnite se na svoj trkaći simulator ili flight simulator kokpit i vozite kao pravi pilot u jedinstvenoj kabini, baš kao što pravi piloti vježbaju.

Man Cave (muški brlog): Instalirajte veliki separe u garaži, podrumu ili na tavanu, gdje možete imati svoj geek setup, vintage igre, konzole i memorabilije, kao kralja geek zabave. Stvorite svoj Man Cave sa kabinom koja se lako sastavlja i koja ne zahtijeva tradicionalnu konstrukciju, štedeći novac i vrijeme.

 

Modularno, prilagodljivo, održivo i sigurno

► Modularnost: Od 2x2m do 3x4m, možete odabrati veličinu kabine, dodati ili ukloniti module bilo kada, a kada se preselite, kabina se seli s vama.

► Obnova zraka: Je li sigurno disati u kabini? Tihi sustav mehaničke ventilacije osigurava potpunu obnovu zraka u manje od 2 minute. Labirint za protok zraka dizajniran je za protok zraka kroz pod i strop.

► Sigurno za zdravlje: Unutarnja završna obrada VicBootha sastoji se od VMT-a, koji je siguran za ljudsko zdravlje i kvalitetu unutarnjeg zraka, ne iritira kožu ili oči i otporan je na vlagu.

► Certifikati: VicBooth je certificiran od strane SCS Global Services za Indoor Advantage™ Gold Furniture, a VMT interijer je certificiran s A+ Oeko-Tex (Standard 100) u skladu s ljudskim i ekološkim zahtjevima koji su trenutno uspostavljeni za artikle za bebe.

► Održivost: Pomozite okolišu investiranjem u proizvod koji koristi VMT materijal razvijen od VicPET vune koja se uglavnom proizvodi od reciklirane plastike i koja se također može reciklirati.

► Dizajn po narudžbi: Sanjate o ukrašavanju unutarnjih zidova kabine slikom omiljenog heroja ili dizajna igre? Unutrašnjost VMT-a može se prilagoditi zahvaljujući inovativnoj tehnologiji bojenja koja omogućuje reprodukciju bilo koje boje, uzorka ili dizajna.

► Accessories za opremu: Opremite prostor stolovima, policama, postoljima za ekrane i zidnim ormarićima, koji su svi posebno dizajnirani da odgovaraju dimenzijama i materijalima vaše kabine.

► Konfiguracija: Konfigurirajte svoju kabinu na online konfiguratoru, odabirom veličina, vrste vrata i prozora koje želite ili odaberite jednu od već definiranih kabina.

IDITE NA KONFIGURATOR

 

 

Presentation

2x2 Manual
2x3 Manual
3x3 Manual
3x4 Manual

 


 

Vicoustic je kratica za Visual Acoustics, što znači da je stvoren za razvoj rješenja za tretiranje akustičnih problema u unutarnjim prostorijama pomoću proizvoda koji su dizajnirani da budu privlačni za najzahtjevnije uvjete dizajna interijera.

Budući da je predvodnik akustične tehnologije, Vicoustic se ističe potpunom integracijom akustičnih performansi s drugim ciljevima održivosti, kao što su kvaliteta zraka, sigurnost i zdravlje ljudi, u akustičnim rješenjima za urede, restorane, škole, tonske studije i kućna kina. Proizvodeći akustične proizvode na održiv i ekološki osviješten način, Vicoustic proizvodi svoju VMT liniju akustičkih panela od VicPET® vune, izrađene uglavnom od reciklirane plastike, te je upotrijebio više od 250 tona plastičnog otpada, što je ekvivalent otprilike 22 milijuna recikliranih standardnih PET boca (500 ml). Osnovan 2007. u Portugalu, Vicoustic je prisutan u više od 80 zemalja, a osvojio je nagradu Red Dot Product Design 2020 za svoju kolekciju GEN_VMT panela i German Design Award 2022 za VicBooth kabine.

 

Audion d.o.o. ovlašteni je zastupnik za tvrtku Vicoustic u Hrvatskoj. 

 

Kontaktirajte nas