Oplemenite vaš interijer VicStrip akustičkim lamelama: Nove boje i niže cijene!

VICOUSTIC NOVOSTI

21.10.2022.

Oplemenite vaš interijer VicStrip akustičkim lamelama

U suradnji sa našim partnerom tvrtkom Vicoustic, vodećim proizvođačem vrhunskih akustičnih rješenja, kao ovlašteni distributer za Hrvatsku, Sloveniju i Bosnu i Hercegovinu s oduševljenjem najavljujemo najnovije promjene u liniji proizvoda VicStrip. Vicoustic je naporno radio na optimizaciji procesa proizvodnje i korištenju sirovina rezultirajući značajnim smanjenjem cijena i uvođenjem dvije nove privlačne boje. Pročitajte dalje kako biste otkrili kako ove poboljšanja mogu unaprijediti vaše prostorije na višu razinu i pružiti izvanrednu akustičnu izvedbu.

 

Predstavljanje boja Black Matte i White Matte

Kao odgovor na zahtjeve kupaca za raznovrsnijim dizajnerskim opcijama, Vicoustic je predstavio dvije iznimne boje laminata ekskluzivno dostupne u veličini 240x60cm: Black Matte i White Matte. Ove zadivljujuće opcije proširuju već impresivni raspon proizvoda VicStrip koji uključuje četiri bezvremenska uzorka drveta: Natural Oak, Brown Oak, Natural Walnut i Dark Walnut. Bez obzira želite li toplinu drva ili elegantnost matiranog izgleda, VicStrip nudi rješenje koje će zadovoljiti vaše estetske preference.

* Bijela i crna boja dostupne su samo u dimenziji od 240 cm.

 

Održivost i inovacija

 

U Vicousticu, održivost je važan prioritet. Da bi zadovoljili rastuću potražnju za laganim, fleksibilnim i ekološki prihvatljivim akustičnim rješenjima, razvili su inovativni panel proizveden od VicPET Wool vune, materijalom koji se uglavnom dobiva iz reciklirane plastike. Ova održiva alternativa ne samo da smanjuje ekološki utjecaj, već također pruža iznimnu akustičnu izvedbu.

 

Nezamjenjive prednosti VicStrip-a

VicStrip se ističe među ostalim panelima sa lamelama iz nekoliko razloga. Pogledajmo ključne prednosti koje ga čine preferiranim izborom za akustično poboljšanje:

 

Lagan i jednostavan za primjenu: Transport i primjena panela VicStrip je jednostavna zahvaljujući njihovoj laganosti. Bilo da koristite ljepilo ili vijke, ovi paneli se mogu jednostavno instalirati na zidove i stropove. Odsustvo drva i metalnih čavala, zajedno s gotovo nevidljivim spojevima, osigurava besprijekoran i profesionalan finiš.

 

Periv i otporan na vlagu: Održavanje Vaših akustičnih panela čistima nikada nije bilo lakše. Paneli VicStrip su perivi i otporni na vlagu, što ih čini pogodnima za različite okoline i osigurava njihovu dugotrajnu izvedbu.

 

Izvanredna apsorpcija zvuka: Paneli VicStrip su inženjerski oblikovani u Vicousticovom istraživačkom laboratoriju  kako bi učinkovito kontrolirali srednje i visoke frekvencije. Izrađeni od VicPET vune, ovi paneli ne samo da nude održiva rješenja za akustiku, već ispunjavaju i ljudsko-ekološke zahtjeve te pridonose kvaliteti zraka. Budite sigurni da će vaš prostor biti oslobođen odjeka zvuka, pružajući ugodno i sigurno okruženje.

 

Pristupačnost i niže cijene

 

Da bi iskustvo s VicStrip panelima bilo još pristupačnije Vicoustic je optimizirao proces proizvodnje što je rezultiralo značajnim smanjenjem cijena za cijeli raspon proizvoda VicStrip. S ponosom vam pružamo mogućnost kupovine ovih iznimnih akustičnih panela po povoljnijim cijenama, omogućujući vam stvaranje izvanrednih prostora bez ugrožavanja proračuna.

 

Upotpunite svoj projekt s VicStrip Spacer Kitom

 

Za besprijekornu instalaciju Vicoustic predstavlja VicStrip Spacer Kit, sada dostupan u opcijama White Matte i Black Matte. Ovaj komplet će biti očit izbor za svako Hifi/kućno kino i stambeni prostor, poboljšavajući vizualni dojam i ukupne performanse vašeg akustičnog dizajna. Idite na web stranicu VicStrip Spacer Kit 

 

Zaključak

 

Otključajte potencijal svojih prostorija uz iznimne VicStrip akustične panele. Uvođenje boja Black Matte i White Matte, zajedno s nižim cijenama i izvanrednim svojstvima apsorpcije zvuka, čini VicStrip idealnim izborom za urede, restorane, hotele i domove. Unaprijedite svoje okruženje stilom i održivošću te doživite savršeno spajanje dizajna i funkcionalnosti.

 

Posjetite našu stranicu proizvoda na Vicoustic VicStrip - Zidne lamele od PET vune kako biste istražili prošireni asortiman VicStrip akustičnih panela i iskoristili nove niže cijene. Transformirajte svoje prostore danas uz VicStrip i unaprijedite svoje iskustvo akustike!

 

Za sva pitanja ili podršku, naš posvećeni tim je tu da vam pomogne. Kontaktirajte nas na info@audion.hr i dopustite nam da vas vodimo u stvaranju izvanrednih prostora s VicStrip panelima.

 

Unaprijedite svoje akustično iskustvo s VicStrip-om i promijenite način na koji doživljavate zvuk u svom okruženju.

 

Audion d.o.o.

Distributer Vicoustic proizvoda