OBLAGANJE ZIDOVA: VicStrip inovativni i ekološki održivi letvičasti paneli

VICOUSTIC NOVOSTI

21.10.2022.

VicStrip® unosi inovaciju i održivost u zidne lamele

VicStrip® paneli portugalskog proizvođača akustičkog tretmana Vicoustic rezultat su novog, inovativnog pristupa proizvodnji akustičkih i dekorativnih zidnih lamela u kojem se primjenjuje laminirana VicPET® vuna što ove panele čini održivijim, fleksibilnijim i lakšim.

Zbog uspjeha koje je postigao u VicPET® Wool tehnologiji kao akustičkom rješenju, Vicoustic je sada razvio lamele za zidove i stropove s izvanrednom inovacijom proizvodnje od održivih recikliranih materijala i bez primjene drva.

Prirodni izgled drvene letvice daje sloj laminata industrijski spojenog na PET, što ga čini laganom i jednostavnom alternativom uobičajenim drvenim letvicama.

VicStrip® je oblikovan u skladu sa linijama suvremenih dekorativnih zidnih panela za svakoga tko želi svom uredu, restoranu, hotelu ili domu pružiti dizajnerski dotjerano rješenje povrh dodane vrijednosti uklanjanja zvučne reverberacije.

 

 

Zašto je VicStrip® najbolje rješenje?

  • — Bez drveta, metalnih čavala i s gotovo nevidljivim spojevima
  • — Male težine, što ga čini lakim za transport, primjenu i nudi jeftiniju isporuku
  • — Ekološki održiv, jer se proizvodi od VicPET® vune, materijala proizvedenog uglavnom od recikliranih plastičnih boca
  • — Zvučno apsorpcijska svojstva za kontrolu srednjih i visokih frekvencija, projektirana u Vicousticovom istraživačkom laboratoriju za VicPET® Wool sirovinu
  • — Otporan na vlagu, bez stvaranja prašine tijekom rukovanja
  • — Brzo i jednostavno postavljanje i održavanje
  • — Lako se reže i prilagođava zahtjevima prostorije
  • — Može se lijepiti ili pričvrstiti vijcima na zidove i stropove
  • — Materijal s niskim emisijama za dobru kvalitetu zraka, u skladu s ljudskim i ekološkim zahtjevima utvrđenim za proizvode za bebe, bez iritacije kože ili očiju
  • — Ekološki proizvod prikladan za certifikaciju zelenih projekata
  • — Može se prati i lako čistiti, jednostavno primjenom spužve i vode
  • — Savršeno se uklapa s ostalim asortimanom tvrtke Vicoustic

 

VicStrip® je dostupan u dvije veličine (240x60cm i 270x60cm), četiri uzorka drveta: prirodni hrast (Natural Oak), smeđi hrast (Brown Oak), prirodni orah (Natural Walnut) i tamni orah (Dark Walnut), te u crnoj i bijeloj boji.

TABLICA USPOREDBE: Vicoustic VicStrip i obične drvene letvice (klik na sliku ispod)

 

Vicstrip® akustički panel je akustička letvica koja se lako reže i postavlja na zid. Pogledajte video niže i naučite kako je izmjeriti, rezati poprečno pilom i nanositi ljepilo.

VicStrip® instalacija

 

 

Više na stranici proizvođača: http://bit.ly/3Z3jqXD 


 

O Vicousticu

Budući da je predvodnik akustične tehnologije, Vicoustic se ističe potpunom integracijom akustičnih performansi s drugim ciljevima održivosti, kao što su kvaliteta zraka, sigurnost i zdravlje ljudi, u akustičnim rješenjima za urede, restorane, škole, tonske studije i kućna kina. Proizvodeći akustične proizvode na održiv i ekološki osviješten način, Vicoustic proizvodi svoju VMT liniju akustičkih panela od VicPET® vune, izrađene uglavnom od reciklirane plastike, te je upotrijebio više od 250 tona plastičnog otpada, što je ekvivalent otprilike 22 milijuna recikliranih standardnih PET boca (500 ml). Osnovan 2007. u Portugalu, Vicoustic je prisutan u više od 80 zemalja, a osvojio je nagradu Red Dot Product Design 2020 za svoju kolekciju GEN_VMT panela i German Design Award 2022 za VicBooth kabine.

 

Kontaktirajte nas