Novi proizvod iz Vicoustic-a: VicStrip Square 60x60cm

Vicoustic novosti

06.10.2023.

Zidni i stropni akustički panel od letvica s izgledom prirodnog drva

VicStrip Square je akustički dekorativni panel od letvica 59,5x59,5 cm dizajniran za fleksibilnost.

Više od dekorativne akustične ploče, VicStrip je inovacija na tržištu letvičastih ploča, izrađena od održivog laminiranog PET-a bez drveta, proizvedena od recikliranih plastičnih boca i certificirana za kvalitetu zraka u zatvorenim prostorima.

Sve veća potražnja za VicStrip panelima od 240 cm i 270 cm potaknula je Vicoustic da ponudi novu opciju veličine: VicStrip Square, verziju 59,5x59,5 cm.

Nova veličina nudi veću fleksibilnost, što omogućuje kombiniranje VicStrip-a različitih dimenzija, dovršavanje određenih površina i miješanje panela u različitim rasporedima ili s drugim kvadratnim akustičkim pločama.

 

Laminirani PET bez drva

Kao i originalni VicStrip, VicStrip Square je zidna ploča od letvica bez drveta i proizvedena iz održivih izvora. Materijal koji apsorbira zvuk izrađen je od VicPET vune, netkanog tekstila koji se uglavnom proizvodi od recikliranih plastičnih boca.

Sloj laminata industrijski spojen na PET omogućuje reprodukciju uzorka koji može biti prirodno drvo ili crna ili bijela mat boja. Budući da ne sadrži drvo, VicStrip je lagana, fleksibilna alternativa uobičajenim letvicama koje se lako reže i prilagođava.

 

SAZNAJTE VIŠE O VICSTRIP SQUARE

 

Certifikat kvalitete zraka u zatvorenom prostoru

VicStrip je dobio zlatnu certifikaciju Indoor Advantage™ koju je izdao SCS Global Services for Building Materials, što znači da je u skladu sa standardom kvalitete zraka preporučenim za školske učionice i uredske prostore.

VicStrip je izrađen po uzoru na linije suvremenog stila dekorativnih zidnih panela, za svakoga tko želi uredima, restoranima, hotelima i domovima pružiti dizajnerski ukrašeno rješenje pored dodane vrijednosti uklanjanja zvučne reverberacije.

 

VicStrip Square dostupan je u veličini 595x595x12 mm i šest uzoraka/boja: Natural Oak-prirodni hrast, Brown Oak-smeđi hrast, Natural Walnut-prirodni orah, Dark Walnut-tamni orah, White Matte-mat bijela i Black Matte-mat crna.

 

KLIKNITE I PREUZMITE VICSTRIP LOOKBOOK