Novi CHAUVET Professional Ovation E-2 FC

CHAUVET Professional novosti

06.02.2023.

Novi CHAUVET Professional Ovation E-2 FC je kompaktan, praktičan i pun boja

Dizajniranje rasvjete po inspiraciji dolazi u svim veličinama. Sada to mogu i potpuno opremljeni LED elipsoidni reflektori koji mogu pomoći pretvoriti te vizije u stvarnost, zahvaljujući novom Ovation E-2 FC iz CHAUVET Professional.

S RGBAL motorom koji isporučuje boje bogate teksture i glatke, ravnomjerne bijele (ima CRI od 93), plus integrirani objektiv za zumiranje od 25-50 stupnjeva, Ovation E-2 FC pruža onu vrstu performansi koja se povezuje s većim uređajima, ali u kompaktnom kućištu što ga čini idealnim za male i srednje velike aplikacije.

Težine ispod 7 kg i dimenzija 46x31x44 cm, kompaktan, ali moćan, uređaj daje 1107 luksa na 5 metara kada se koristi na najužem i 488 luksa na 5 metara kada se koristi pod najširim kutom snopa.

Ovation E-2 FC ima naprednu optiku, što znači da osim rendera prekrasnih boja, projicira oštre, jasne goboe koji dodaju dubinu svakom dizajnu. Praktična namjenska tipka za fokus omogućuje fokusiranje jednim dodirom bez pomoći tehničara. Virtual Color Wheel i unaprijed postavljeni bijeli CCT dodani su pogodnostima koje nudi ovaj svestrani uređaj, koji se može kontrolirati putem DMX-a ili RDM-a.

Ostale značajke ovog ultra-tihog uređaja uključuju selektivan PWM, +/- podešavanje zelene boje i emulirani red-shift, ugrađeni utor za gobo, elektronički dimming i USB priključke za ažuriranje softvera. Zahvaljujući ovim i drugim karakteristikama, Ovation E-2 FC otvara veće mogućnosti dizajna na više mjesta nego ikad prije.

 

 

Ovation E-2FC

 

O tvrtki CHAUVET Professional

CHAUVET Professional nudi inovativna profesionalna rasvjetna tijela za tržište produkcije i turneja, kao i trajne instalacije u kazalištima, ugostiteljskim objektima, brodovima za krstarenje, klubovima, televiziji i aplikacijama za arhitekturu. Za više informacija posjetite www.chauvetprofessional.com

 

Kontaktirajte nas