Bežično upravljanje rasvjetom

CHAUVET DJ NOVOSTI

Otkrijte koja je opcija bežične kontrole prava za vas

CHAUVET DJ prednjači u razvoju vrhunske tehnologije koja vam omogućuje da jednostavno iskoristite kapacitet vaše rasvjete putem raznih bežičnih alata. Ali, koje su razlike među njima, i koji je pravi za vas? Saznajte iz videa u nastavku.

 

 

Radi sa: Bluetooth kompatibilni rasvjetni proizvodi

BTAir

 

Doživite čudo bežične kontrole rasvjete izravno sa svog pametnog telefona ili tableta. BTAir je aplikacija koja to omogućuje! Preuzmite besplatnu aplikaciju BTAir iz App Storea ili Google Playa i otkrijte kako je jednostavno kontrolirati CHAUVET DJ uređaje kompatibilne s Bluetooth® bežičnom tehnologijom izravno sa svog telefona ili tableta bez ikakvog dodatnog hardvera!

 

SAZNAJTE VIŠE                             OTKRIJTE BT PROIZVODE

 

Radi sa: većina CHAUVET DJ rasvjetnih proizvoda

IRC-6

 

IRC-6 je infracrveni daljinski upravljač (IRC) koji je jednostavan za korištenje za rasvjetna tijela kompatibilna s IRC-om. Omogućuje trenutni pristup unaprijed programiranim scenama, mogućnostima miješanja boja i prilagodbi brzine u hodu. Ovaj kompaktni i lagani daljinski upravljač ima približni domet od 9 m.

SAZNAJTE VIŠE

 

Radi sa: Freedom 100% bežični rasvjetni proizvodi na baterije

FlareCON Air 2

 

FlareCON Air 2 je kompaktan, 100% PRAVI bežični Wi-Fi™ prijamnik i bežični D-Fi™ odašiljač u jednoj jedinici. Uređaj ima ugrađenu bateriju, generira vlastitu Wi-Fi™ mrežu i može se koristiti bilo gdje bez potrebe za internetom ili pristupnom točkom! FlareCON Air 2 kompatibilan je s Android™ i Apple® operativnim sustavima za pametne telefone i tablete.

SAZNAJTE VIŠE                           SVI FREEDOM PROIZVODI

 

Radi sa: D-Fi USB kompatibilni proizvodi

D-Fi USB

 

CHAUVET DJ razvio je seriju uređaja koji uključuju standardnu USB vezu. Sada se možete bežično povezati sa svim njima pomoću novog D-Fi USB primopredajnika, koji eliminira potrebu za bilo kakvim DMX kablovima. Ovaj USB primopredajnik se napaja izravno iz uređaja. Upravljajte svojim USB rasvjetnim tijelima pomoću bilo kojeg od Chauvetovih bežičnih kontrolera ili sa vašeg pametnog telefona uz D-Fi Hub i FlareCON.

SAZNAJTE VIŠE

 

 

PREUZMITE PDF Preuzmite ovu praktičnu tablicu usporedbe opcija bežične kontrole

 

Kontaktirajte nas