AUDIOPHONY komercijalni audio sustavi

HIT MUSIC NOVOSTI

Siguran, jednostavan i koherentan audio sustav: AUDIOPHONY public address

 

 

U novom katalogu možete pronaći:

- Moderna zidna sučelja u kombinaciji sa zaobljenim zvučnicima

- Nove multiroom playere s više mogućnosti  instalacije

- Novi Audiophony PHP530 vodootporni zvučni projektor

- Novo BM-DESK magnetic loop pojačalo za sustav induktivne petlje, koji pomaže korisnicima slušnih aparata jasnije čuti zvuk

 

Ozvučenje na terasi

Audiophonyijeva komercijalna audio serija donosi vam adekvatna rješenja za bilo koju vanjsku instalaciju i vlažna mjesta. Audiophony rješenja mogu svugdje stvoriti atmosferu uz snažan HiFi output. Integrirajte ih u sustave sa jednim ili više izvora kako biste ih koristili u zatvorenom ili na otvorenom.

Audiophony tropski zvučnici imaju profinjeni dizajn, dok specifična obrada kućišta i zvučnika jamči savršeno uklapanje u bilo koju instalaciju, čak i u mokrim, kompliciranim situacijama.

 

Ozvučenje za zabave

Suptilni i elegantni uređaji savršeni za mjesta za opuštanje i zabave. Kompatibilni su s gotovo svim audio uređajima, a dostupni su različiti modeli koji savršeno odgovaraju vašoj instalaciji.

Svaka komponenta je dizajnirana tako da zvučnik u potpunosti sjedini vaš projekt ili instalaciju. Audiophony zvučnici, ugradbena pojačala i multimedijski sustavi zadovoljit će i najzahtjevnije instalacijske standarde.

 

Ozvučenje za dućane

Diskretna i intuitivna rješenja napravljena za poslovne prostore jamče ravnomjernu distribuciju zvuka, visokokvalitetan output pri niskoj glasnoći i jasne, razumljive glasove. Objekti koji kombiniraju najave i glazbu dobiti će veću korist zbog izvrsnog „vrijednost za novac“ principa kod ovih Audiophony rješenja.

Širok raspon multi-broadcast sustava s uređajima za upravljanje zonama koji vam omogućuju savršenu kontrolu svakog područja.

 

Ozvučenje za javne prostore

Širok raspon multi-room sustava s višezonskim upravljanjem koje vam omogućuje savršenu kontrolu svakog područja.

Audiophony serija "Commercial Audio" nudi vam mnoge načine implementacije unutarnjeg ili vanjskog audio sustava. Dizajnirana je za emitiranje javnih najava i pozadinske glazbe uz stalnu kvalitetu i visoku pouzdanost.

 

ASORTIMAN

 

 

 

 

 

 

Za sva pitanja kontaktirajte nas na info@audion.hr ili na 098-134-1909.

 

Kontaktirajte nas