Asortiman profesionalnih audio kabina VicBooth Ultra proširen na 2 veće veličine, 3x3m i 3x4m!

VICOUSTIC NOVOSTI

20.09.2023.

VicBooth Ultra odsad dostupan u 2 veće veličine - 3x3m i 3x4m!

Modularna zvučno-izolirana akustična kabina VicBooth Ultra postala je tijekom posljednje 3 godine glavni izbor za mnoge audio profesionalce koji je koriste u svojim snimanjima i drugim aplikacijama.

 

Vrlo smo uzbuđeni što možemo najaviti dva nova dodatka asortimanu Vicbooth Ultra. Vidjeli smo puno zahtjeva za većim kabinama i sada predstavljamo Vicbooth Ultra u veličini 3x3m i 3x4m. Jedinstvena modularnost VicBooth Ultra već je omogućila promjenu veličine s 1x1m na 1x2m, 2x2m i 2x3m.

 

Dodatna unapređenja kabinskih greda za ojačanje stropa uspjela su poboljšati veličinu bootha. Veće veličine daju dodatan prostor unutar kabine što omogućuje da se koristi za šire primjene, posebno za studije glazbene produkcije s velikom opremom i timskim radom.

 

Dizajn portugalskog proizvođača Vicoustic, lidera u akustičnim inovacijama

Razvijen od strane Vicoustic-a, vodeće tvrtke u industriji akustičnih rješenja, VicBooth Ultra je kabina za zvučnu izolaciju s poboljšanim akustičnim performansama za uvjete profesionalne audio produkcije, po nenadmašnoj cijeni.

 

Kontaktirajte nas

 

Kabina može postići razinu smanjenja buke od preko 30 decibela* sa samo 2,5 cm debelim zidovima od melamina i MDF-a, presvučenih VicPET vunom, ekološki prihvatljivim netkanim tekstilom s izvrsnim akustičnim performansama pretežno izrađenim od reciklirananih plastičnih boca.

*Vrijednost klase smanjenja buke izračunata prema ASTM E413 u mjerenjima prema ASTM E595.

 

 

 

Povezani proizvodi

VicBooth Ultra 3x3m

Dimenzije: eksterijer 3076x3030x2230 / interijer 2968x2968x2008mm

 

 

VicBooth Ultra 3x4m

Dimenzije: eksterijer 3076x4030x2230 / interijer 3968x3968x2008 mm

 

 

Referentni projekti

 

PODCAST KABINA za online streaming talk show MyGiGpt

Custom dizajniran VicBooth razvijen je da služi kao studio za emitiranje za online streaming talk show MyGiGpt. Instalirana u uredskoj prostoriji na 5. katu zgrade, u središtu grada, akustična kabina bila je rješenje za zvučnu izolaciju za impresivan studio s logotipom kanala toka otisnutim na VMT unutrašnjosti.

Više informacija

 

 

Podcast VicBooth na njemačkom sveučilištu

VicBooth Ultra 3x4m novi je studio Njemačkog sveučilišta za prevenciju i zdravstveni menadžment i BSA akademije. Kabina se koristi za dva redovita Podcasta, te za snimanje glasovnih tekstova za obrazovne materijale.

Više informacija

 

 

Povezani članci

Zvučno izolirane kabine Vicoustic Vicbooth

VicBooth studije slučaja / case studies

Vicoustic dobiva Certifikat kvalitete zraka u zatvorenom prostoru za linije akustičkih panela i kabina: VicBooth, VMT, VicOffice i VicPattern Ultra

Akustička kabina VicBooth Ultra dobitnik nagrade German Design Awards 2022

 

Kontaktirajte nas