Animoog Z: nova verzija Moogove kultne aplikacije Animoog

Moog novosti

03/12/2021

Animoog Z: od sada dostupan za download

Moog je neumorno radio na novoj generaciji Animoog aplikacije: Animoog Z je uzbudljiv 16-glasovni polifoni sintisajzer koji vas poziva da istražite nove koncepte višedimenzionalnog dizajna zvuka i glazbene izvedbe.

 

ANIMOOG Z

 

 

 

 

 

 

 

Pod nazivom Animoog Z, ova potpuna transformacija originala je 16-glasovni polifoni sintisajzer koji poziva korisnike da istraže nove koncepte višedimenzionalnog zvuka i izvođenja na iOS-u i MacOS-u. Aplikaciju pokreće Moogov inovativni Anisotropic Synth Engine (ASE), koji koristi orbitni sustav kako bi proširio koncepte wavetable i vektorske sinteze. Ovaj jedinstveni koncept sinteze omogućuje dinamičku navigaciju kroz X, Y i Z osi aplikacije za evoluirajući i slojeviti zvuk.

Vizualno zadivljujući i zvučno impresivan, Animoog Z proširuje ono što je originalni Animoog učinilo idealnim iOS sintisajzerom za profesionalne glazbenike i početnike, sada s jednostavnijim korisničkim iskustvom, snažnim novim značajkama i dostupnošću na više platformi.

Ova univerzalna aplikacija dostupna je za iPad, iPhone, Mac, kao AUv3, i kroz VST za integraciju sa svim DAW uređajima koji podržavaju AUv2, AUv3 i VST3. Aplikaciju možete besplatno preuzeti i istražiti uz opciju nadogradnje kako biste otključali punu funkcionalnost Animoog Z.

 

 

Kako bi proslavio lansiranje, Moog je ovlastio legendu syntha Suzanne Cianni da napravi izvedbu na Animoog Z-u i njezinom Buchla synthu. Pogledajte u nastavku.

 

 

Ovdje preuzmite besplatnu verziju Animoog Z iz App Storea.

Saznajte više na web stranici: https://www.moogmusic.com/products/animoog-z

 

Kontaktirajte nas