Što znači biti slobodan pokazuje najnoviji 100% bežični vanjski gobo projektor iz Chauvet DJ

Žice, kiša, ručno upravljanje. Ako ste organizator vjenčanja, tvrtka za najam rasvjete za evente, trebate rasvjetu za korporativne evente ili za mobilni light show, bilo koja od ovih prepreka mogla bi dovesti do katastrofe. Dovoljno je samo da kišica preraste u jaki pljusak, da gost zapne za kabel ili da morate biti na dva mjesta odjednom (dok nitko ne upravlja rasvjetom!) da vam pokvari noć. Tu nastupa Freedom Gobo IP.

 

Sloboda po svakom vremenu, bez žica

Ovo je prvi bežični gobo projektor sa IP54 zaštitom. Kućište od lijevanog aluminija namijenjeno privremenoj vanjskoj upotrebi otporno je na vodu, snijeg, prljavštinu i pijesak u svim vremenskim uvjetima. Ovaj vanjski projektor na bateriju i sa 16-vatnom hladnom bijelom LEDicom ima ugrađeni D-Fi primopredajnik za besprijekoran rad sa ostalim uređajima iz Freedom serije. Upravljanje bez DMX protokola moguće je pomoću IRC-6 daljinskog upravljača koji vam omogućuje kontrolu na daljini.

 

Sloboda u svim prilikama, bez buke

Freedom Gobo IP je tih. Stvorite željeni look na događaju i u prostoru, a da zujanje ventilatora ne smeta pri govoru vjenčanog kuma i ne prekine čaroliju plesa oca i kćeri. A za željeni look su vam na raspolaganju mogućnosti kreativnije nego ikad zbog inovativnog ručnog zuma koji ne zapinje i prigušivanja svjetla ugrađenom dimming krivuljom. Bez žica, bez kablova, bez straha. Samo Freedom (sloboda).