Predstavljamo Vicbooth Ultra zvučno izoliranu kabinu iz Vicoustica

Svestrana i modularna zvučno izolirana kabina, VicBooth Ultra je akustična kabina za različite primjene, a po nenadmašivoj cijeni. Dizajnirana za primjenu u zahtjevnom profesionalnom audio okruženju, VicBooth Ultra kabinu razvila je vodeća tvrtka u industriji akustičkih rješenja, portugalski Vicoustic.

Ako ste u potrazi za prostorom za probe, snimanje i miksanje glazbe ili vokala, a koji ima i zvučnu izolaciju i akustičku kvalitetu, VicBooth Ultra sve to nudi u kabini koja može mijenjati veličinu ovisno o vašim potrebama. 

Asortiman zvučno izoliranih kabina koje su prilagodljive potrebama korisnika nastao je sa ciljem kreiranja sljedeće generacije profesionalnih kabina za zvučnu izolaciju. Svestrane, modularne, izvrsnih akustičnih dostignuća. Kabina je dizajnirana za profesionalni audio segment, glazbu, vokal, snimanje, prijevode i gaming, za primjene koje spajaju izvrstan dizajn s odličnom cijenom za profesionalnu audio kabinu.

 

Zvučno izolirana i akustična kabina

Budući da je zvučna izolacija jedna od glavnih karakteristika Vicoustic kabina, VicBooth Ultra može debljinom zidova od samo 1.1“ postići smanjenje razine buke od preko 30 decibela, što ovu kabinu čini laganim rješenjem među zvučno izoliranim profesionalnim kabinama. Standardna verzija nudi unutarnje akustične uvjete koji odgovaraju većini potreba, sa apsorberima na zidovima i stropu. Za zahtjevnije profesionalne audio aplikacije Vicoustic je razvio napredne varijante koje nude razne akustičke komplete: vokalna kabina, vježbaonica, kontrolna soba i soba za snimanje.

 

Modularno rješenje za profesionalni produkcijski prostor

Audio produkcija obično se odvija ili u velikom, otvorenom prostoru u kojem je teško imati privatnost ili u malim prostorima u kojima smetnje koje stvaraju buku ili filtriranje vanjske buke u sobu mogu biti problematični. Ako tražite prostor za probe, snimanje ili miksanje sa zvučnom izolacijom i akustičnom kvalitetom, Vicoustic-ova kabina pruža sve to u sobi koja može mijenjati veličinu ovisno o vašim potrebama. VicBooth Ultra je osmišljen kao modularno rješenje koje se lako instalira, pošto njegov modularni sistem omogućuje da sami dizajnirate svoju zvučno izoliranu kabinu i po želji ga uvećate u različite veličine i dopunite njegove značajke.

 

Briga za okoliš je igrala glavnu ulogu u razvoju

Kabina VicBooth Ultra izrađena je od visokokvalitetnog melamina u kombinaciji s MDF-om i presvučenog VicPET vunom – netkanim tekstilom izvrsnih akustičnih performansi koji je pretežno izrađen od recikliranih plastičnih boca. Korištenje ovog inovativnog akustičnog materijala omogućuje recikliranje 1.044 standardnih plastičnih boca (500 ml) za svaku proizvedenu kabinu dimenzija 1x1.

 

 

Pogledajte kako izgleda montaža ove modularne i svestrane kabine.

 

Možete li čuti glazbu? Violinistica vježba u VicBooth Ultra kabini i izvana je glazba gotovo nečujna.

 

♦KONFIGURIRAJTE SVOJU KABINU♦