Chauvet DJ podiže ljestvicu inovacije u svijetu rasvjetne opreme

CHAUVET DJ, sedmostruki pobjednik u kategoriji najboljih rasvjetnih linija MMR časopisa, još jednom ide korak dalje u dizajnu progresivne rasvjete na sajmu NAMM 2020. Ove je godine brand CHAUVET DJ nadmašio sam sebe, nudeći nove varijante uređaja iz svoje popularne GigBAR serije i Freedom linije, uz mnoštvo inovativnih uređaja za niz mobilnih aplikacija.

Posjetitelji NAMM-a prvo su se susreli sa GigBAR Move rasvjetnim sustavom sa dvije 10-vatne LED pokretne glave. Ovaj inovativni rasvjetni sistem uključuje tronožni stalak za rasvjetu i prijenosnu torbu, kao i bežični nožni kontroler (footswitch) sa jednostavnim LCD izbornikom koji olakšava upravljanje. GigBAR Move sadrži četverobojne RGB + UV LEDice, derby, strobo i laserske efekte, što ga čini ugodnim za publiku mobilnih DJ-a, bendova, barova i klubova, a i savršenim u suradnji sa GigBAR 2 sustavom.

Sljedeća je senzacija 100% bežični vanjski gobo projektor, Freedom Gobo IP. Ovaj baterijski gobo projektor sa hladnom bijelom 16-vatnom LEDicom ima ugrađeni D-Fi primopredajnik i mogućnost bežičnog upravljanje pomoću IRC-6 daljinskog upravljača radi povećanja vaše slobode. Ovaj projektor radi tiho i ima otporno kućište od lijevanog aluminija sa IP54 zaštitom za privremenu vanjsku primjenu u svim vremenskim uvjetima.

Obitelji Freedom uređaja pridružio se i Freedom Wedge Quad, još jedan potpuno bežični, baterijski četverobojni RGBA LED PAR wash reflektor. Njegov se trokutasti oblik lako uklapa u trokutnih truss konstrukcije što pojednostavljuje instalaciju bez žrtvovanja rada uređaja. Najnoviji članovi linije Freedom idealni su za bendove, cvjećarnice i sve one koji osvjetljavaju mobilne zabave, kao i za organizatore evenata, dvorane za najam i teretane.

Novi Pinspot Bar je LED šipka sa šest prirodno bijelih reflektora sa gelovima za različite kutove svjetlosnog snopa, filtrom u boji od 2700K i opcijom mapiranja piksela. Pomoću uključenih omega nosača LED šipku možete montirati i na cijevi i na zastor, može funkcionirati kao partner LED šipci EZBar i pogodna je za galerije, salone, dućane, hotelijere, ugostitelje i industriju specijalnih evenata.

 

⏬ Kreativna rješenja redaju se dalje. CHAUVET DJ predstavio je na NAMM-u još sjajnih proizvoda. ⏬

Obsession - kompaktno LED rasvjetno tijelo sa efektima koje projicira raznobojne rotirajuće gobo uzorke pomoću zasebnih gobo kotača i kotača u boji za impresivnije kreativne mogućnosti.

Festoon 2 RGB - Ovaj dekorativni rasvjetni lanac reproducira vintage ambijentalno osvjetljenje na eventima. Žica i žarulje imaju IP54 zaštitu za privremenu vanjsku upotrebu, iako toplina i svestranost ovog uređaja odlično funkcioniraju i u zatvorenom. Mogućnost mapiranja piksela i ugrađeni automatizirani programi omogućuju stvaranje kompleksnih scena u sekundi. Sustav možete produžiti sa do tri lanca (60 žarulja) po kontroleru. Digitalnim zaslonom ili pomoću daljinskog upravljača IRC-6 upravljajte sustavom bez DMX protokola.

Festoon EXT RGB - Spojite ovaj produžni dio s Festoon 2 RGB za dulje nizove. Namijenjen za privremenu vanjsku upotrebu, Festoon EXT RGB omogućuje jednostavno postavljanje i povezivanje s postojećim Festoon 2 RGB što ga čini savršenim za festivale, mobilne restorane i mnoštvo događaja na otvorenom.