Auralex Acoustics: Room Layout eXpress postaje mobilna aplikacija!

Auralexova RLX (Room Layout eXpress) je mobilna aplikacija za automatiziranu akustičnu obradu prostora, specijalno dizajnirana za pružanje trenutnih preporuka za razne vrste prostora i koja vam može ponuditi tri kategorije prijedloga; za manje, srednje i velike prostore do 225 m3, ovisno o vrsti. Aplikacija je dostupna za iOS i Android.Aplikacija je istovremeno jednostavna za korištenje i daje direktne rezultate bez čekanja. Za početak, odaberite "Absorb Sound" ili "Block Sound", a zatim odaberite "Room Type". Ukoliko je za vaš prostor prikladno više opcija, odaberite onu koja najbolje odgovara vašoj situaciji. Osim toga, možete upotrijebiti i "Edit Room" funkciju da biste pregledali višestruke rezultate za prethodno unesene dimenzije. Preporuke za pribor i alat baziraju se na odabiru vrste prostora i na preporučenoj količini potrebnog akustičnog tretmana, ovisno o veličini vašeg prostora.

Odvojite trenutak za unos potrebnih informacija i aplikacija će vam ponuditi do tri različite opcije kategorija proizvoda; od popularnih Studiofoam Roominator Kit, Sonolite Kit i do Propanel Prokit kompleta.

Ukoliko ste zainteresirani za kupovinu molimo obratite se Audion d.o.o. prodajnom savjetniku na info@audion.hr. Želite li kopiju rezultata vašeg prostora, samo ispunite formular u aplikaciji i preuzmite vaše rješenje na e-mail adresi koju ste naveli.