Auralex U-Boat Floor Floaters UBFF 300 PACK

7400.00kn 5950.00kn

Informacije o proizvodu

U-Boat nosači služe za odvajanje podne konstrukcije prostorija za kritičko slušanje glazbe od samog betonskog poda prostorije, čime se na jednostavan i jeftin način postiže kontrola jedne od najskupljih površina za tretiranje i pruža alternativu masivnom i skupom betonskom estrihu. Postavljanjem ispod drvenog rastera koji je (u pravilu) ispunjen mineralnom vunom  postižemo izvrsnu izolaciju i širokopojasnu apsorpciju. Svaka konstrukcija koja je postavljena na U-Boat nosače postići će zadovoljavajuću razinu upijanja vibracija.

U-Boat nosači napravljeni su od specijalne umjetne gume i svojim 'U' oblikom uvelike olakšavaju i ubrzavaju postavljanje. Postavljaju se na međusobni razmak od oko 40 centimetara, a nasumičnim postavljanjem možemo osigurati siguran prekid akustičkog mosta prema okolnim konstrukcijama.

U KUTIJI DOLAZI 300 KOMADA I NAVEDENA CIJENA JE ZA PAKET OD 300 KOM!

U-Boat nosači:

  • Izoliraju vibracije cijele konstrukcije
  • Izrađeni od specijalne umjetne gume
  • Otporni na pritisak
  • 'U' oblik olakšava postavljanje
  • Dimenzije: 5,4 x 3,8 x 5 cm
  • U kutiji dolazi 300 komada

Za više informacija o cijeni raspitajte se na info@audion.hr


Ukoliko raspolažete prostorom za slušanje ili proizvodnju glazbe, a niste sigurni što napraviti u svrhu poboljšanja zvuka, ili jednostvno želite eliminirati buku iz susjedstva, nazovite direktno na 098-134-1909 ili pošaljite e-mail na info@audion.hr. Sve što trebate napraviti je iscrtati nacrt prostorije, opisati položaj velikih komada namještaja i označiti potencijalne probleme. Za više informacija o ovoj usluzi, pogledajte pod Akustički Tretman.

Product Code: AUR3Array