Auralex Acoustics Deluxe Plus Roominators Kit - AKCIJA (-25%)!

11000.00kn 8250.00kn

Proizvodi: AURALEX ACOUSTICS

Informacije o proizvodu

ORIGINAL PATENTIRANI MATERIJAL OD AURALEX ACOSUTICS! NE TROŠITE NOVAC NA KOPIJE KOJE NE RADE!

Cjelovit sustav za akustički tretman prostora.
Pogledajte recenziju jednog od korisnika sa A/B usopredbama 3 zanra glazbe:
Za uporabu ovog sustava ne trebate biti akustičar, jednostavno prepustite pomoć Auralexu u odabiru idealnog sustava za vaše potrebe. Od smirivanja sobe za vokale, preko podešavanja akustike kućnog kina, pa do optimizacije postprodukcijske prostorije, sustav Roominators vam predstavlja predstavlja tri desetljeća majstorskog rada u akustici u odgovarajućem, dostupnom i dopadljivom pakiranju.Mnogo je jednostavnije i učinkovitije probleme prostorije riješiti akustički, nego prčkanjem softverom ili ulaganjem u više skupe opreme.

Ako ste postavili kućno kino i dopada vam se slika, ali ne i zvuk, podesite prostoriju koristeći jedan od Auralex Roominators sustava, ili bilo koji od naših proizvoda profesionalne kvalitete. Dobit ćete mnogo više ugodnosti iz vaše prostorije, a ujedno će se i ulaganje u opremu isplatiti u većoj mjeri.


Sustav sadrži slijedeće proizvode:


  • 24 Studiofoam Wedge Panela (61 x 61 x 5) (Charcoal Grey, Purple ili Burgundy)
  • 8 LENRD bas trapa (samo Charcoal Gray)
  • 6 T'Fusor 3D difuzor za ambijentalnost velikog studija
  • 5 Tubetak Pro Adhesives (ljepila), dovoljno za postavljanje cijelog sustavaUkoliko raspolažete prostorom za slušanje ili proizvodnju glazbe, a niste sigurni što napraviti u svrhu poboljšanja zvuka, ili jednostvno želite eliminirati buku iz susjedstva, nazovite direktno na 098-134-1909 ili pošaljite e-mail na info@audion.hr. Sve što trebate napraviti je iscrtati nacrt prostorije, opisati položaj velikih komada namještaja i označiti potencijalne probleme. Za više informacija o ovoj usluzi, pogledajte pod Akustički Tretman.

Product Code: AUD1924