Auralex Acoustics Roominators Project 2 - AKCIJA (-30%)

7400.00kn 4920.00kn

Proizvodi: AURALEX ACOUSTICS

Informacije o proizvodu

KOMPLETAN PAKET SVEGA STO VAM JE POTREBNO DA SAMI RIJESITE AKUSTICKE PROBLEME VASEG STUDIJA!!

 

SADA I NA AKCIJI PO SUPER CIJENI JEFTINIJE NEGO NA THOMANN!!

 

NE TROŠITE NOVAC NA SPUŽVE I "SUNDJERE" KOJI SAMO IZGLEDAJU KAO THE REAL DEAL, A TO NISU. Auralex je lider u akustičkoj regulaciji od 1976. god., ovaj studiofoam nije obična spužva iz madraca i ZAISTA ĆE IZREGULIRATI SREDNJE I VISOKE FREKVENCIJE ILI VAM VRAĆAMO NOVAC I PLAĆAMO ZMAJSKO (jedno!).

 

Za upotrebu ovog sustava ne trebate biti akustičar, jednostavno kupite komplet i pratite uputstva za instalaciju. Od smirivanja sobe za vokale, preko podešavanja akustike kućnog kina, pa do optimizacije postprodukcijske prostorije, sustav Roominators vam predstavlja predstavlja tri desetljeća majstorskog rada u akustici u odgovarajućem, dostupnom i dopadljivom pakiranju.Mnogo je jednostavnije i učinkovitije probleme prostorije riješiti akustički, nego prčkanjem softverom ili ulaganjem u više skupe opreme. Ako ste postavili kućno kino i dopada vam se slika, ali ne i zvuk, podesite prostoriju koristeći jedan od Auralex Roominators sustava, ili bilo koji od naših proizvoda profesionalne kvalitete. Dobit ćete mnogo više ugodnosti iz vaše prostorije, a ujedno će se i ulaganje u opremu isplatiti u većoj mjeri..


Sustav sadrži slijedeće proizvode:

  • 24 Studiofoam Wedge Panela (61 x 61 x 5) (SAMO CHARCOAL GREY)i>
  • 8 LENRD bas trape (Charcoal Grey, Purple ili Burgundy)
  • 5 Tubetak Pro Adhesives (ljepila), dovoljno za postavljanje cijelog sustavaUkoliko raspolažete prostorom za slušanje ili proizvodnju glazbe, a niste sigurni što napraviti u svrhu poboljšanja zvuka, ili jednostvno želite eliminirati buku iz susjedstva, nazovite direktno na 098-134-1909 ili pošaljite e-mail na info@audion.hr. Sve što trebate napraviti je iscrtati nacrt prostorije, opisati položaj velikih komada namještaja i označiti potencijalne probleme. Za više informacija o ovoj usluzi, pogledajte pod Akustički Tretman.

 

 

Product Code: AUD1919