REFERENCE AKUSTIKE - EX-YU

 

www.audion.hr

Audion d.o.o. je od 2005. godine zastupnik za Sloveniju, Hrvatsku, BiH, Srbiju, Crnu Goru i Makedoniju za najpoznatiju i najcjenjeniju tvrtku za akusticki tretman prostora - AURALEX ACOUSTICS. U ovih 10 godina odradili smo veliki broj projekata, što privatnih slušaonica, malih kućnih kina do manjih i srednih sala za sastanke, konferencijskih dvorana i sličnog. Jedan od interesantnijih projekata je bio i restoran Dubravkin Put u Zagrebu gdje su akustički problemi stvarali nepotrebnu nelagodu u inače skoro pa savršenom ambijentu.. Nadamo se da ce više vlasnika restorana i konferencijskih dvorana (malih i velikih) uvijdeti da je akustika presudna za kvalitetnu komunikaciju unutar njihovih objekata. 

Uz komercijalne projekte radili smo i veliki broj glazbenih studija, TV stanica, radio postaja i montažnih soba. Nismo u mogućnsti prikazati sve odrađene projkete , ali molimo pogledajte makar neke od njih za koje smo dobili dozvolu da vam pokažemo: 

<<< Za detaljnije informacije Auralex akustike i solucije koje nudimo, pogledajte zasebni Auralex Akustika info sa lijeve strane site-a, ispod odjeljka "Pro Rasvjeta".

Pogledajte neke od nasih instalacija:


Glazbeni studio ZagrebGlazbeni studio Zagreb Glazbeni studio Zagreb Glazbeni studio Zagreb  Restoran Dubravkin put ZagrebRestoran Dubravkin put Zagreb Restoran Dubravkin put Zagreb Restoran Dubravkin put Zagreb 

 

NOVA TV

 

Boris Durdevic - COLONIA

 

STUDIO LONGPLAY

 

MORRIS STUDIO ZAGREB - Miro Vidovic

 

RIVA HOSTEL Pula

 

NLO Studio Zagreb - Skansi